2016-03-20 1124 瀏覽
記得早兩三年之前黎過幫襯一次, 個陣同而家裝修有些唔同, 之前感覺有點孩子氣, 而家有格調左, 坐得幾舒服; 記得之前係開放式廚房, 會聞到陣陣油煙味, 唔多舒服, 而家變左密閉式廚房, 坐係度食飯好好多! 餐裨都好唔同, 多左好多食物揀, 我以為唔同左老細, 問個侍應, 佢話無轉, 只係番新! 對呢間餐廳即時加灑分!我鐘意不斷求變進步的人!無限時交枱, 真心讚! 最近唔佑做咩鬼, 生日流流食幾餐飯有幾間都食到我覺得自己中灑伏咁! 一間係服務差到無人有, 最重要係俾得一個鐘零十五分鐘食飯!係咁趕你食還枱, 坦白講, 返工已經好大壓力, 放工真心想慢慢食, 同朋友吹下水講下笑, 呢度有一個好大既優點係唔會有還枱時間, 佢地一晚只做一轉, 可以任坐到收鋪! 啱灑我地呢D難得約齊人想傾耐D見耐D既朋友仔! 不過有樣唔好, 係book位時要落訂, 雖然可以銀行過數, 不過會有D麻! 同埋呢度唔知點解仲係只收現金, 好彩當日我地有人銀包有錢, 如果唔係我地都唔知點埋張單! 飲品好特別, 有得玩有得飲有得食, must try item! 呢度有一係列飲品, 有7種顔色你揀, 一杯梳打底

無限時交枱, 真心讚!

呢度有一係列飲品, 有7種顔色你揀, 一杯梳打底, 揀唔同顏色既試管, 自己倒落去攪匀, 就會變成你揀既顔色同口味, 我叫左杯"青" 係青蘋果荔枝乳酸特調, 乳酸配青蘋果原來咁好味, 甜甜酸酸好開謂, 入面仲有士多卑梨, 菠蘿, 藍梅等生果, 有得玩有得食, 仲好大杯, 係出面餐廳真係好少見到這些咁有心思既飲品, 一定要試!
黑毛豬必試

食物方面, 我地都點左好多款, 款款都好味, 好多大餐廳都可能整唔好咁好(個人認為), 虎蝦蕃茄意粉, 咸酸度剛好, 而且炒得好香口, 有淡淡的香草味, 意粉不太軟, 我很喜歡, 芝士焗有機大傘菇, 個菇好大隻, 仲有兩隻, 很多汁仲好有菇味, 加埋上面D芝士一齊食都唔太漏, 推介! 不過我地最鐘意個黑毛豬, 黑毛豬肉質鮮又多汁, 有咬口得黎又唔轫! 靚肉, 如果可以再大塊D就完美! 食完唔夠喉我地仲ORDER多兩份

消費夠$800送怪獸雪糕同即影即有相一張

揀呢度原因都係因為呢個優惠, 本身因為生日, 有咁大個雪糕做生日蛋糕同甜品, 最緊要係唔洗錢, 但講真兩次黎都有食過, 覺得今次食好食左, 因為記得之前黎食雪糕下面係冰, 不過又唔係綿綿冰既質感, 印象中係唔好味, 不過今次黎佢地轉左下面係香蕉, 可可脆, 棉花糖等, 這些同雪糕都係好夾, 所以我地五個女仔都食得灑!! 女人真係有一個好大的甜品胃!
2016-03-17