2014-11-03 16611 瀏覽
之前食過大喜屋覺得幾好食, 近排原來有間高級版叫極尚大喜屋, 忍唔住就黎試下啦~人地話好FULL, 因此我早2星期已BOOK 定枱食下午放題. 價錢為$238 + 10% 任食3小時. 比大喜屋貴少少。12點準時入座, 拿拿淋tick 晒d 至愛,但我覺得d 款比大喜屋還要少.刺身竟無吞拿魚, 沙律又無中華沙律.款雖少,但刺身新鮮同厚, 最愛三文魚。刺身我地叫叫左2 轉, 轉轉都30,40 件, 好満足呀!燒物最好味係燒羊架, 燒得好淋, 好入味, 唔鞋口。燒菠羅好正, 超甜! 燒雞翼脆卜卜, 熱la la 好味!天婦羅, 有冬菇, 有茄子, 有蝦, 有南瓜, 不過就差dd, 粉漿唔脆, 上枱已淋身。壽司我推介蟹棒, 鰻魚, 黑松露帶子, d 飯細細舊, 食多幾舊都唔易飽, 正!另外他們有自家創作的壽司, 樣很別緻.呢到比大喜屋吸引係....有haagen dazs食, 一人限叫一杯,今期仲有季節限定既blueberry 味! 正~總括, 呢到環境唔錯, 坐得闊落, 服務OK, 食物新鮮! 讚好~~
價錢為$238 + 10% 任食3小時. 比大喜屋貴少少。
另外他們有自家創作的壽司, 樣很別緻.
2014-10-26
生日