2014-08-23 2278 瀏覽
一行三人, cafe 裝潢好有Home既感覺, 而且地方都幾大 有木台區 沙發區, 咁我呢d懶人一定係有sofa就梗係坐sofa啦枱上面都印左不同snoopy公仔既樣, 仲有英文故仔書比小朋友睇真係好似番左小學咁揀左好耐終於決定揀一個甜品sampler但其實display既creme 係完全同事實不符 飲品先黎, 明明寫住荔枝蘋果, 但唔知點解會有檸檬飲落去下完全好似檸茶咁 但我已經冇咩點篤到片檸檬希望可以改善下呢個問題食物黎到了, 先食上面既咖啡味既燉蛋(?)入面有一粒粒既jelly 係幾過癮既 不過大家都認為味道較淡其後 食左右邊既麵包pudding, 我可以話佢只係微暖我自己始終中意食比較熱既 比較失望最後 左邊既creme 實在係好失望, 因為自己整過學過, 大概知點做佢好似唔係即燒個面咁, 影完相佢已經凍冰冰了冇左個種脆口既感覺 好失望!!!而且亦都唔夠甜, 可能大概所有野都比較健康?自己都整過sampler, 比我自己整開既份量差不多, 如果一個人食應該係可以飽既如果咁既價錢係食環境的話, 係可以接受既
真係好似番左小學咁

揀左好耐終於決定揀一個甜品sampler
但其實display既creme 係完全同事實不符
飲品先黎, 明明寫住荔枝蘋果, 但唔知點解會有檸檬
飲落去下完全好似檸茶咁 但我已經冇咩點篤到片檸檬
希望可以改善下呢個問題
食物黎到了, 先食上面既咖啡味既燉蛋(?)
其後 食左右邊既麵包pudding, 我可以話佢只係微暖
我自己始終中意食比較熱既 比較失望
佢好似唔係即燒個面咁, 影完相佢已經凍冰冰了
冇左個種脆口既感覺 好失望!!!
而且亦都唔夠甜, 可能大概所有野都比較健康?
如果咁既價錢係食環境的話, 係可以接受既
2014-08-07