2013-09-23 1469 瀏覽
朋友話想黎呢度好耐,全港只得1間 ~ 就約左黎食個LUNCH 見下面~一去到朋友已經話好靚好靚 ~ 原來呢度系自助搵位 待應只系拎食物比你!不過我地好快就搵到位 朋友就出去買野食拎牌回位等待應黎派~餐具調味料都系自助的。我地叫左1個古法肉醬螺絲粉 好好味好JUICY 肉醬同螺絲粉比例剛好不過螺絲粉有D過稔、SNOOPY雞翼食落去唔知點解個質感好似雞扒厚肉有D鞋但勝在得一條骨食落啖啖肉、辣肉腸PIZZA 好多CHEESE 夠熱 簿餅底都唔會過硬 好軟熟、薯角夠熱分量多 夠味 因為有哂上鹽先比我地、野飲已經系大SIZE 但個人覺得同中SIZE杯無乜分別!OK~因為呢度可以話CAFE 只要你點左野食就可以HEA幾耐都得 方便傾計 環境都好有主題感覺~待應都會主動問你有無爭D咩野食先收牌,原本諗住呢度系食境對食物都無乜期望!點知出奇好睇好食!^^

薯角夠熱分量多 夠味 因為有哂上鹽先比我地、

點知出奇好睇好食!^^
2013-09-21