2014-07-13 3518 瀏覽
星期五晚與友人行開尖東。由於友人想食日本野但自己唔熟附近,所以上openrice找到呢間餐廳。在門口見到見到有放題。因為大家都太肚餓,所以決定一試。放題張order紙有3頁(第一頁係生食類、第二頁係熟食、第三頁係甜品),來來去去都係得幾款配搭。例如係三文魚刺身、三文魚壽司、三文魚手捲。無奈之下揀了幾款。刺身份量ok, 唔會話好細片好薄,但唔新鮮。我估雪左好耐先解凍。友人食完話三文魚完全冇味。炸物好多油好多粉。唯一可取是串燒。d燒雞腎幾香,如果用黎送酒一流。可惜冇酒。那晚全場只有大約十台,d侍應好得閒。所以收碟好快,一夾起最後一件就行埋黎收碟。總括來說以咁ge質素去其他地於食應該100蚊左右可以食到飽(當然不是放題)。果晚就每人連加一$251。真係貴得好離譜。其實食放題是志在食物選擇多,可以乜都試下。好味ge又可以再叫過,但今次就真係好失望。
2014-07-04
  • 串燒雞腎