2023-08-21 51 瀏覽
呢間舖一向被稱為隱世小店, 去到抬頭就見到個天井,晚上8點去到都係要等位, 等左15分鐘左右終於有位!兩個人有好多都想試, 一次過叫左好多款,食完好滿足!雙重黯然銷魚飯,鰻魚飯隻蛋樣子已經很吸引, 鰻魚肥美但點都會有少少骨,但成件事好好食😋 係加倍鰻魚,方便兩個人一齊分享。吉列芝士豬扒真係有拉絲效果, 雖然肉質比較薄,比較乾身,味道正常,但成件事的確做到拉絲效果!明太子雞翼,一碟兩件,外面皮脆,咬入口多汁, 好好食😋自家製芝士漢堡扒配蔬菜,蔬菜完全係幫助個菜式無咁易食濟, 漢堡扒厚度好夠, 可惜上面塊芝士好似一直都唔係好溶,如果個芝士配合好d 就好完美喇!店內有個靚靚壁畫,飲住懷舊波士汽水,成件事好日系!總括黎講, 我覺得係間有心既小店, 老板同客人又會傾下計,好值得去食😄

兩個人有好多都想試, 一次過叫左好多款,食完好滿足!

明太子雞翼,一碟兩件,外面皮脆,咬入口多汁, 好好食😋

自家製芝士牛肉漢堡
吉列芝士豬扒