2013-06-13 35 瀏覽
唉,一去到,好似好多人咁,聽人講又話咩有名星黎,諸如此類咁,但其實食完先知都係不外如是,唉,比左二百零蚊,都食唔到D二百零蚊既野,對於我黎講其實二百零蚊已經係算高級既喇應該,但其實琴晚食完先知,佢根本唔值呢個價,唉,不過唯一既係佢真係有好多種食品,乜都有,任君選擇,但可能就係因為咁搞到佢食物既質素唔高,仲要D野食既味一時一野,一時又有味,但有時又淡得制==好似馬拉戔炒通菜咁,第一次叫個時真係冇乜味,但第二次叫,佢居然好食左好多,好濃味其實依間野D炸物真係好唔掂,炸漿好厚,以海老天婦羅為例,D炸漿仲厚過舊蝦,最緊要你舊蝦又唔夠彈牙,另外庶蝦,個蝦膠個味係幾好食既,但問題係佢又炸到唔知想點咁,太實喇,而且炸得太耐,又硬,咬落去會吉口既==另外佢既炸蠔,如果鍾意食生蠔既人應該幾鍾意食,因為外面炸到極硬身,但入面仲有少少未熟,幾重蠔味.但我本人就麻麻地,另外有一個蝦多士,硬到==個麵包硬到痴線,仲有個蝦,根本薄到食唔到,同炸麵包其實冇咩分別,大家千其唔好叫黎食==另外有炸由魚同炸雞翼,又係炸漿太厚,唉到壽司,卷物同刺身,D火炙壽司都唔錯,火炙三文魚壽司幾好,但佢D壽司飯真係麻麻地,佢仲要將舊飯
壽司,卷物同刺身,D火炙壽司都唔錯,火炙三文魚壽司幾好,但佢D壽司飯真係麻麻地,佢仲要將舊飯整到幾大下,另外有一個火炙壽司佢舊魚==小到睇唔到,但我唔記得左個名==哈,但大家都係叫火炙三文魚壽司算,另外佢D卷物都係中中等等,唔係好多料==不過不失啦,至於翜D刺身都唔係話好好食,除左三文魚之外其實其他都切到幾細下,唉,佢D刺身都係普普通通咁既味,如果D人話好新鮮,咁我真係唔係幾食得出==對呢間野真係冇乜好感,唉
至於佢D中菜,我食既大部份都係OK既==因為佢唔會整到耐食,但唔係食完你又會好想食多次,我食完就只可以話,5,OK,但我唔會再叫,因為要食其他野,但我覺得二百幾蚊淨係食中菜有D唔抵咁
,最後佢有燒雞翼同雞比菇,佢將個雞翼係側邊切開之後打開隻雞翼黎燒,扮晒係雞扒咁,但佢又唔整走D骨,另外係雞翼入面既肉汗本來比D雞皮包住,咁咬落去就好好食,咁佢咁樣劏開,燒個時,D伕汗比佢燒個時流走晒,真係好失敗,究竟係邊個人多舊魚咁搞法,無錯佢咁樣做係可以令到隻雞翼快熟D同埋知到入面熟未,唔會搞到入面未熟而出面隆左==但係你將佢劏開再整開扮雞扒真係好失敗,搞到一舊好地地既雞翼變到又乾身又硬又冇肉汗,唉,雞翼比你劏開之後已經好薄,咁仲攞去燒,唉,真係唔想比佢咁樣浪費食材,另外個燒雞比菇都好D,因為佢寫到明憬牛油,你一食落口,真係好重D牛油味,將D牛油吸晒入去,真係唔錯
另外佢都唔係幾會漏單,你畫左既野一定會黎,但係係時間問題,你同佢追單既話,佢仲會好好咁攞將入左單既紙出黎同你對,所以未黎既野食就等下啦,時間問題,一定會黎
2013-06-12
父親節