<<暴風吸入>>個餐廳名好搞笑,有好多oppa幫你燒埋d肉~ 揀呢間餐廳因為尖沙咀地點方便,加上個名好搞笑吸引,知道呢度有好多韓國人黎食,可想而知呢間餐廳係好正宗嘅韓國燒烤~點完菜之後,佢哋就開始好忙首先每位送上四款調味粉 - 韓式辣醬、燒肉汁、咖哩粉同芥末,擺設得好精緻~ 之後又係爐邊放上好多唔同種類嘅配菜 - 菠蘿、薯仔片、南瓜、菇同年糕,配菜任食,好新鮮爽口~叫咗個韓國雪花肉眼$350,oppa嘅推介,話等於日本嘅和牛,佢哋會用火槍幫我地燒埋啲肉,所以可以好懶唔郁坐得舒舒服服喺度傾計等食,韓國雪花肉眼果然質素好好,入口即溶~另外個4人套餐$888份量好豐富,5個人食都食唔晒~ 包括左海鮮魚餅湯,清清地~ 開先韭菜餅,點埋個汁好惹味~ 肉類 - 特級牛肋條,五花肉,好有肉汁,好香好好味,推介!!

四款調味粉 - 韓式辣醬、燒肉汁、咖哩粉同芥末
海鮮魚餅湯
海鮮韭菜餅
韓國雪花肉眼
有oppa幫你燒,可以好懶唔郁坐得舒舒服服喺度傾計等食~
2016-05-01
四款調味粉 - 韓式辣醬、燒肉汁、咖哩粉同芥末
海鮮魚餅湯
海鮮韭菜餅
韓國雪花肉眼
有oppa幫你燒,可以好懶唔郁坐得舒舒服服喺度傾計等食~
  • 韓牛雪花下肩胛翼板肉
  • 特級牛肋條