2023-06-03 17 瀏覽
準備收工時,突然接到老婆大人👩🏻電話,佢話有間想試好耐嘅火鍋私房菜,依家有個超抵食嘅套餐。仲使諗,即刻飛車🏎️去接老婆啦。如果揸車最好泊「希爾頓大廈」停車場$27個鐘,行2分鐘就到。但係飲酒🍺就唔好揸車喇。講番呢間火鍋舖先,一入到去真係令人眼前一亮,大堂整到成個接機大堂咁,仲有四間唔同主題嘅房間,分別係日本🇯🇵、台灣、泰國🇨🇷,最特別係俄羅斯🇷🇺。咁嘅環境底下好似特別肚餓😆即刻睇睇個超抵套餐有乜食先,另外所有肥牛🐮都做緊半價。呢個套餐包湯底、3款牛肉、2款牛丸、黑柏葉、烏冬,最特別係香港好少有得食嘅牛胸爽,嘩😳$438,唔使咁益食家呀話🥹咁我唔客氣啦。食物質素真係唔錯👍🏻服務態度又好👍🏻環境更加無得彈👍🏻講真,兩個人食呢個套餐真係食唔晒囉!下次我實約多幾個朋友,或者同屋企人嚟打邊爐做節試吓坐房先😂
低食套餐
低食套餐