今日同同事中午黎佐試呢間既定食,餐廳係地庫位置但係裝修都幾好。每款定食都有沙律,蒸蛋,味增湯,甜品或者咖啡,非常豐富。沙律都好新鮮,蒸蛋又夠晒滑,味增湯味道都好香,又唔會太咸,淨係呢啲前菜都已經好得啦!吉列黑豚扒定食😻呢個吉列黑豚扒定食係我食過其中一個最正嘅!喺餐廳度先,就睇到個豚扒金黃色,外皮煎得啱啱好🌟。佢嘅內裡講起嚟,就係好有嚼勁,肉汁足,一咬落去,啲汁都朝口腔內噴,口感特別。最緊要嘅係果個黑豚肉嘅味道真係濃郁到位,而且彈牙得嚟,完全無其他阿豬嗰種乾鞋嘅感覺,真係超滿足😁!再配上那綿滑嘅咖喱,有種非常濃厚嘅口感,真係好正喎😍!然後餚喺隔離飯袋度,米香味四溢,絕對係正宗日本米來距,簡直係飯食者嘅福音🥳!隨餐附送嘅野菜以其清新嘅味道,同埋豚扒嘅油膩形成對比☺️,讓人食落去覺得唔會過於沉悶。整體嚟講,吉列黑豚扒定食令人有好好嘅食慾同飽足感👍🏻,如果你鍾意吉列豚扒、鐘意日本嘅定食,一定要試下!照燒銀鱈魚定食😽銀鱈魚扒有兩大舊,每舊都好肥美,啲魚油煎到滲晒出黎,充滿油香,魚肉實淨得黎都滑既,滲啲魚油落白飯再食就最好味啦!

吉列黑豚扒定食😻
照燒銀鱈魚定食😽