2019-10-10 99 瀏覽
德美我食過好多次,質素好好,晚市相對上貴過午市少少,當然肚餓既我都係走左入黎啦我叫左個海鮮飯set( 海膽+三文魚), 一黎就佢就上左d 前菜沙律同燉蛋,個沙律汁酸酸地幾開胃,茶碗蒸好香好滑,入面仲有好多配料,真係足料又好食!跟住再叫左份日式牛排,鮮嫰既牛排,燒得又香口!啖啖肉真係好正,岩晒我!最後就係份芒果饅魚PANCAKE, 真係好創新,又好味,一啖咬落去,味道好多層次,又豐富.推介呀!環境都非常之好,可以近距離睇到師傅去整壽司,望住佢地好熟手咁擺好幾盤,再一件一件人手做,乾淨先至會食得放心!整體服務幾好,坐低就有一大杯熱茶飲,仲會成日幫你加茶, 繁忙時間都有呢個服務,抵讚下次又想再黎過啦,不過晚市好爆下,記得BOOK 定位先
下次又想再黎過啦,不過晚市好爆下,記得BOOK 定位先