2014-06-18 6846 瀏覽
今次好朋友仔生日,選擇了哩間又有酒又有氣氛又聽閒幾好食既餐廳😁😁我地叫了最多人推介既德國脆皮豬手🐷!另外一個德國雜感腸配焗薯仔!另叫了三杯限定果汁特飲🍹🍹🍹佢入面總共有六款腸,分別有辣味,芝士,豬肉,雞肉等!佢既腸外皮好香脆同肉味好夠!再配合番茄汁就更美味👍👍再來就係脆皮豬手!同樣皮好香脆,食落唔會太硬,肉質地好新鮮👍另配合既焗薯仔,中和了熱氣既感覺!唔怪得多人推介夏日龍眼特飲!一睇圖已叫朋友唔好叫,因為顏色好藥水。。。果然不出所料,真係藥水味重,不過佢入面既生果如龍眼肉同椰果係鮮甜既( ´▽` )ノ菠蘿沙冰特飲!好香菠蘿味,同埋佢入面放入了黃色既生果肉(應該係桃)仲要係星星形狀🌟好別緻👍