2024-03-03 2294 瀏覽
食物新鮮,蝦同埋刺身都OK不過店員唔老實唔知係咪公司規矩我哋打邊爐,食完第一輪海鮮就叫店員加鮑魚隔咗一個鐘都毫無消息咁就自己再主動問店員個鮑魚去咗邊?店員就話鮑魚賣晒其實我就覺得好唔尊重人你賣晒唔緊要啊,你哋同我講聲,我覺得OK啊但係你粒聲唔出,我覺得好奇怪。咁我就同佢講唔緊要,咁有冇蜆?佢同我講又係賣晒。咁跟住我就叫咗其他嘢食啦,唔緊要。跟住咁啱又另外一個女店員走過來問我哋有冇嘢要加,我咪再問佢有冇蜆,佢好爽快咁答我有,咁最後咪又真係攞到蜆畀我,咁我唔知道係第一個店員唔清楚店內嘅存貨定係有心隱瞞,不過我作為客人第一個直觀感受就係好唔老實,好似唔想我加單咁,所以成餐飯我哋只係食咗一人一隻鮑魚,五個人分一隻蟹,咁佢收我哋五位$2300,服務好坦白講就麻麻哋㗎啦,好心公司一係就加人工俾啲店員,一係你就做平啲嗰價啦,唔想人哋加單就唔好學人做放題。我發誓一定冇下次,我見一個朋友就唱你哋一次☺️
食物新鮮,蝦同埋刺身都OK
不過店員唔老實
唔知係咪公司規矩
我哋打邊爐,食完第一輪海鮮
就叫店員加鮑魚
隔咗一個鐘都毫無消息
咁就自己再主動問店員個鮑魚去咗邊?
店員就話鮑魚賣晒
其實我就覺得好唔尊重人
你賣晒唔緊要啊,你哋同我講聲,我覺得OK啊
但係你粒聲唔出,我覺得好奇怪。
咁我就同佢講唔緊要,咁有冇蜆?
佢同我講又係賣晒。
咁跟住我就叫咗其他嘢食啦,唔緊要。

我發誓一定冇下次,我見一個朋友就唱你哋一次☺️
2024-03-02
  • 刺身船