2011-02-19 10 瀏覽
星期六 lunch 唔知一家食咩好, 係 isquare 一邊行一邊睇下食咩, 見個 2 人lunch set 好似都OK, 就試下佢.lunch set : 2 個餐湯, 1 個ribs, 1 個意粉/飯 及2 杯飲品 (大約HK$170)因為有小朋友就叫左個兒童餐 (好似唔過HK$70)講返個 set 先, 要讚下個湯, 因為好特別..... 係西洋菜忌廉湯, 好味 個 ribs 係個餐既主打, 不過就差左D, 因為太乾身, 個邊位既肉係乾到食唔到..... 我地叫左個日式和風炒意粉, 個份量真係少左D..... 如果 2 個人都係好肚餓, 就一定唔夠食 (因為我地個小朋友食唔晒個兒童餐, 所以我地先夠飽 ). 而且個粉係冇咩味, 要加 ribs 既醬/ 茄汁先叫好D 飲品就當然係叫 coffee 啦, 餐廳賣點ma..... 但都係一般. 可能要加錢飲佢 D special coffee, 先叫好D.比較起, 個兒童餐就叫底D. 有餐湯, 蛋包飯, 漢堡牛排, 炸蝦一隻及雪糕球一個.個蛋包飯好大個, 因為好似正常餐既 size, 都幾味. 漢堡牛排都幾厚同大件, 好食

因為有小朋友就叫左個兒童餐 (好似唔過HK$70)

個蛋包飯好大個, 因為好似正常餐既 size, 都幾味. 漢堡牛排都幾厚同大件, 好食過 M 記既足3 両. 隻炸蝦一般.

另 order 是日12蚊軟雪糕, 係士多啤梨味 ( 未能試佢個綠茶味, 有D失望). 微微既士多啤梨味, 不過好在夠滑, 補返下......

總結 : 以 lee 個價錢, 可以另選其他
2011-01-15