‼️望住維港靚景🌃嘆邪惡韓國🇰🇷fusion菜 又拉絲又炸午餐肉🤤🧀💯———————————👉🏻Follow #igfoodtaste尖沙咀 #igfoodtaste韓國菜 搵食啦🤞🏻 🔺三文魚子海膽忌廉烏冬 ($188)黎個烏冬好creamy!!! 個汁充滿住海膽嘅鮮味 而且烏冬勁煙靱 又掛汁 唔會有漏嘅感覺 加埋鮮甜嘅三文魚子增加咗個口感🥰 加埋爽口蔥絲 反而好清新💕🔺奇納百川沙律 ($148)好清爽嘅一個沙律🥗擺盤好靚分好哂色類有齊牛肉雞肉煙肉牛油果同雞蛋 好多料醬汁係酸酸甜甜 仲有少少柚子味唔係普通黑醋 幾有心思🥰🔺奇太郎原味炸雞 配鐵板芝士 ($198)炸雞好juicy‼️芝士好拉絲‼️兩樣齊哂就係個超正炸雞外皮好夠薄 有少少調味 點芝士食一啲都唔單調鐵板芝士上到嚟係熱辣辣滾架 建議要快啲食如果唔係芝士會凝固😆🔺炸餐肉配芝士醬 ($68)熱辣辣即刻炸🔥拎上手影相嗰陣差啲辣親五餐肉炸得乾身 芝士醬係平時韓國asmr吃播玻璃樽嗰款🤣🤣成件事勁junk勁過癮🥳——————————奇納百川 @kinabaji 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓LCX34號舖#bestfoodhong
———————————

🔺三文魚子海膽忌廉烏冬 ($188)

🔺奇納百川沙律 ($148)
好清爽嘅一個沙律🥗擺盤好靚分好哂色類
有齊牛肉雞肉煙肉牛油果同雞蛋 好多料
醬汁係酸酸甜甜 仲有少少柚子味
唔係普通黑醋 幾有心思🥰

🔺奇太郎原味炸雞 配鐵板芝士 ($198)
炸雞好juicy‼️芝士好拉絲‼️
兩樣齊哂就係個超正炸雞
外皮好夠薄 有少少調味 點芝士食一啲都唔單調

🔺炸餐肉配芝士醬 ($68)
熱辣辣即刻炸🔥拎上手影相嗰陣差啲辣親

——————————