2018-03-18 489 瀏覽
成日去海港城成日都想去試,喺東京亦都見過因打去已經fully booked所以要6:00 排隊walk-in坐bar枱,都算好闊落。第一次食例牌叫左美人鍋,美人吞拿魚卷同一個鰻魚山椒炒飯。黎到啲waitress只係傳菜家落單,無乜service可言。啲野黎左滾左之後我地就用自己嘅方法食。點知隔離上菜時就同佢地講滾左後幫佢地砌鍋....總體呢講光食呢幾個dishes體會唔到點解咁多人黎排隊,美人鍋只有鍋底好味,啲雞同普遍香港賣嘅冰鮮雞無乜分別,4件雞入面有一隻雞全翼,飯起來好唔方便,要撕咬啜先食到,只能放棄。有兩種滑可以講係又散又無味,如為左食佢啲伴蔬菜我唔會想要黎。山椒炒飯係三樣野入面最好食 有少少麻亦有啲啲油香味。埋單不屬太貴但真係無咩好食。

美人鍋

山椒炒飯係三樣野入面最好食 有少少麻亦有啲啲油香味。
鰻魚炒飯

埋單不屬太貴但真係無咩好食。

2018-03-17
鰻魚炒飯