咖啡弄? 上年開始已經想試,但由於太多人排隊,一直都未有機會試到....身邊食過呢間野嘅朋友多數都會話呢間野好正,comment 離不開都係話:「 個水果茶好好味呀!!!!!!」一係就話 :「d 侍應好正呀, 個個都係台灣妹,用好純正嘅台語歡迎你!」好啦見今日唔駛排隊,大好機會梗係黎試下啦,一入到去只有一個侍應係台灣妹,其他都係扮台妹嘅港女=口=說好了的台灣FEEL 呢?又話去到好似去左台灣咁嘅:"(算,打開個menu 諗住睇下有咩食啦睇左個menu 3次都唔知食咩好因為淨係得三文治同pancake揀最後叫左3個三文治同一個香蕉朱古力pancake第一個黎嘅係「玉米里肌起司可頌」個包原全唔熱,芝士火腿都係暖暖地,咬落口第一口心諗,都幾求其wor,烘下個包都好呀搞到好似去野餐咁食微溫三文治跟住再黎一個「雞肉pizza包」呢個就熱嘅(無得唔熱啦?要焗),跟三文治一齊上碟果堆蛋沙津反而係今餐嘅焦點唔同一般沙津蛋咁禁漏佢加左少少千島醬,酸酸甜甜幾開胃最後一個蝦三文治絕對係伏(menu 仲話係限量發售)可以唔駛試個pancake又無乜特別朱古力醬太"傑"完全倒唔到出黎朱古力雪糕係最cheap果d
咖啡弄? 上年開始已經想試,
但由於太多人排隊,一直都未有機會試到....
身邊食過呢間野嘅朋友多數都會話呢間野好正,
好啦見今日唔駛排隊,大好機會梗係黎試下啦,
一入到去只有一個侍應係台灣妹,其他都係扮台妹嘅港女=口=
說好了的台灣FEEL 呢?又話去到好似去左台灣咁嘅:"(
算,
打開個menu 諗住睇下有咩食啦
睇左個menu 3次都唔知食咩好
因為淨係得三文治同pancake揀

最後叫左3個三文治同一個香蕉朱古力pancake

第一個黎嘅係「玉米里肌起司可頌」
個包原全唔熱,芝士火腿都係暖暖地,
咬落口第一口心諗,都幾求其wor,烘下個包都好呀
搞到好似去野餐咁食微溫三文治

跟住再黎一個「雞肉pizza包」
呢個就熱嘅(無得唔熱啦?要焗),
跟三文治一齊上碟果堆蛋沙津反而係今餐嘅焦點
唔同一般沙津蛋咁禁漏
佢加左少少千島醬,酸酸甜甜幾開胃

最後一個蝦三文治絕對係伏(menu 仲話係限量發售)
可以唔駛試
唔好味嘅pancake
個pancake又無乜特別
朱古力醬太"傑"完全倒唔到出黎
朱古力雪糕係最cheap果d
成個組合完全唔好味....

加上間野播到d音樂勁大聲
原全無食野嘅mood
個感覺就好似入左一間賣衫嘅鋪頭入面入面食野咁
完全錯晒
我連隔離個人同我講咩都聽唔到=口=
呢間野試過一次就算
如果想感受下排隊嘅感覺可以去排下,影下相,自拍下
純粹想食甜品,同朋友吹水嘅就唔好揀呢間啦