2017-01-02 2184 瀏覽
我地岩岩結婚週年紀念想去食buffet, 見到呢度有75折coupon, 咪諗住黎試下~我地黎到見到呢間酒店入面有parking, 就諗住泊架車入去, 但個企喺出面既酒店職員話要book枱時同個waitor講個車牌no.先可以泊, 我心諗搞錯呀... 我電話book枱時個waitor又吾問下我先... 你知尖咀ga la, 好難搵到位泊, 結果我地就泊左喺K-11再行過去, 但其實都要行6分鐘左右, 所以如果有老人家既, 最好下次book枱時要同佢講聲有車, 咁佢就會留個車位俾你~入到去, 呢間餐廳好細, 都吾知有無300呎, 只見有十幾張枱左右, 係食過咁多間最細既一間餐廳... 野食款式吾多, 但好在都有蠔食, d蠔的確幾好食既, 但可惜真係吾多野食, 至於甜品吾係自助形式, 下下都要排隊同waitor講要邊件.. 所以好似我呢個愛好甜品既人吾可以自己夾甜品, 係有點失望。總括來說, 我地吾會再光顧呢間餐廳。
總括來說, 我地吾會再光顧呢間餐廳。

2016-12-27
紀念日