2011-02-23 51 瀏覽
首先最煩係要預早比$100一個人DEPOSIT. 先至BOOK到位.一行12人慶生, 坐正響堆食物既中間, 攞野食好方便.今次第二次黎都係果句, 地方好細, 坐得好唔舒服.時段為8:30 - 10:30今次buffet主題話慶祝新年, 所以唔同平時, 多左中式菜款.所以冇意粉, 變左填鴨, 貴紀雞, 松子魚, 蒜泥白肉.不過其實呢d味道全部都麻麻地.最主打既莫過於係生蠔, 長腳蟹, 刺身.先講講生蠔, 今次得2款, 分別係 SCOTTISH, 同埋 NEW ZEALAND,SCOTTISH 味道清甜DNEW ZEALAND 就重海水味D本人就鐘意食SCOTTISH多D, 呢一晚一發不可收拾, 食左差不多廿隻.<<<仲有, 呢度生蠔SIZE 好細. 唔好諗住會好大隻!>>>長腳蟹, 基本上隻隻都好粗好長, 肉質非常彈牙, 鮮美, 值得食多幾隻.我好好彩, 比我夾到條好似我手臂咁長既, 真係食一條都夠咁濟.刺身, 三文魚必食. 呢度既三文魚又肥美, 又好味, 一食就知係好貨色. 另外仲有巴馬火腿夾蜜瓜, SALAND 都唔錯.甜品我唔好, 不

一行12人慶生, 坐正響堆食物既中間, 攞野食好方便.
今次第二次黎都係果句, 地方好細, 坐得好唔舒服.

時段為8:30 - 10:30

所以冇意粉, 變左填鴨, 貴紀雞, 松子魚, 蒜泥白肉.
不過其實呢d味道全部都麻麻地.

最主打既莫過於係生蠔, 長腳蟹, 刺身.
三文魚
生蠔
長腳蟹長到影唔晒
SCOTTISH 味道清甜D
NEW ZEALAND 就重海水味D

另外仲有巴馬火腿夾蜜瓜, SALAND 都唔錯.

甜品我唔好, 不過今次送左一碟平果蘇皮巻, 係勁好食.
如果講特別的還有CHOCOLATE, COOKIE, 我都覺得唔錯.

<<<330黎講算差唔多了, 食生蠔同長腳蟹都夠回本~>>>
2011-02-22
生日