2013-11-01 4121 瀏覽
一向都好鍾意去名家食韓燒,因為環境乾淨而且味道好。尖沙咀呢間有埋景勁正,不過當然要book位,可惜我就唔記得咗book位,所以一早踩想去,希望有位比我,好彩有。叫咗兩個燒嘅,一份牛肉、一份雞肉。跟住要一個炒粉絲,同埋辣牛肉湯。其實兩個人食都好夠,加埋佢地啲錢菜,簡直飽到上心口。前菜其實都好夠份量,而且味道好好,泡菜又夠辣,所以食前菜都可以係一種享受。加上我好早到,佢俾咗個窗口位我,可以對住個靚景,享受美食,簡直一流!佢哋嘅燒牛肉其實真係好好食,一啲都唔油膩,而且厚度適中,燒起上嚟岩岩好,調味又夠,所以一定要食。雞就冇牛咁好食,不過亦唔係唔好食,只不過牛比雞好食啲。雞好入味,而且份量都好大分,簡直係抵食。仲有炒粉絲,送到仲熱辣辣,味道適中,大大份,粉絲爽口,正!辣牛肉湯係本人最愛,無論去到邊一間韓燒,都一定會叫。辣牛肉湯雖然係話辣,但其實唔會好辣,料夠多,有牛肉、洋蔥、大蒜等等,加上白飯,真係飽啊!服務一向都好滿意嘅,有人會主動加水,而且清理碟都好快手,基本上都十分滿意,一定會再來!

仲有炒粉絲,送到仲熱辣辣,味道適中,大大份,粉絲爽口,正!

好辣,料夠多,有牛肉、洋蔥、大蒜等等,加上白飯,真係飽啊!

2013-10-26