2024-04-25 29 瀏覽
呢間創意嘅日式餐廳,之前都有食過佢地嘅分店,今次去開The One睇戲而搵食,見到呢間就二話不說走入去。柚想蝦你:🅰️🅰️🅰️🅰️柚子開頭以為會有d苦澀,點知係酸酸甜甜,以開胃菜來講真係好清新🤩。甜蝦好慷慨畀左好多隻,沙津份量多,推介!富士山:🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️創意手卷嚟講,面頭嘅蟹柳已經先聲奪人😱,但下面嘅手卷都無落差,半熔嘅牛油果配上多魚油嘅鰻魚,入口就又濃又creamy,做得好好,呢個大推👍🏻!埼玉網燒牛舌:🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️牛舌最怕薄薄地,但呢舊算係厚身,入口就出油香,配埋佢個汁酸酸地,好夾。鹽燒鯖魚:🅰️🅰️🅰️🅰️條魚比想像中大條好多,魚油充足,佢燒得幾好,我朋友吞埋d骨添😅,食材高質對得住個價錢。總括嚟講,今次我地叫左d紮實嘅菜式,呢間日式居酒屋做得幾好,已經成為我地嘅信心之選。

柚想蝦你:🅰️🅰️🅰️🅰️

富士山:🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️