2022-11-09 742 瀏覽
首先定價就有啲唔理想,因為小弟太懶所以套餐就叫咗套餐, 但係應該分開會抵食啲,其實就係差$5 ,但係就少咗兩隻餃子。然後講吓餃子先,諗住趁熱食所以食咗一隻先記得影相,首先佢個皮真係林到好似碌水餃咁,而且煎得有啲焦,餡料方面冇乜味道。跟住到個拉麵,首先隻蛋就散嘅,然後啲面黐埋一舊,唔知係咪唔夠時間。嗰兩件叉燒死實,口感唔好,味道方面唔知道係咪因為比蝦味增影響,所以都係偏鹹。蝦味增係正常嘅, 號稱剩係得豬骨同埋水嘅湯頭都係感覺太鹹,唔知道係咪真係蝦味增影響啦,成碗麵最好嘅可能係粟米,甜甜地嘅🫠本來見到自己撳機落order有啲日本嘅感覺,加上喺附近返工咁耐都未試過,期待值太高,所以同現實反差有啲太大,但總體嚟講都係劣評。

2022-11-09