2023-02-04 445 瀏覽
呢間餐廳喺OpenRice有咁多劣評真係有原因,呢個地段、價錢本身有期望,但係最後係食到一肚氣走,非常失望無下次!1- 待應10問9唔應,喺隔離叫佢都可以扮聽唔到2- 枱同枱擺得好密,坐到背脊頂背脊,侍應都過唔到,然後侍應叫個坐喺度嘅老人家起身搬開張凳俾佢過 (唔係個侍應幫手搬開張凳,係叫個老人家自己搬開自己張凳,態度好差,”唔該”都無講)3-只係睇相先覺得裝修靚,去到實在無乜格調,環境好嘈,同隔籬枱近到可以你眼望我眼4-食物只係得個樣靚,味道唔覺有質感,食物份量好細,其他食評都有提及過靠個海景影相打卡,尖沙咀、西九、維港兩邊有海景既餐廳大把,唔使揀呢間煙薰鴨 - 除旁邊一兩件有肉, 中間放的都是多骨少肉, 鴨肉味較羶酸菜湯鮮竹卷 - 湯水就多, 鮮竹卷係就係有三條, 但每一條又細又短, 饀料又冇乜; 酸菜湯比較油, 酸菜比鮮竹卷份量還多

1- 待應10問9唔應,喺隔離叫佢都可以扮聽唔到