2021-06-04 1079 瀏覽
是日大約1:30pm去食去到先係風口吹到頭到痛 勁大風 問呀姐可唔可以調位 點知勁無禮貌話出面都有人等 咁我又唔係霸你兩張枱 關有無人排隊咩事跟住另一個點餐呀姐仲好笑我地2個人本來叫左一個飯 諗住叫多個辛辣麵餐 但呀姐話2點先有 咁我地話轉頭再落 諗下再叫個時我地都無為意結果諗到食咩啦 再叫個陣 首先個呀姐已經多次無視我地 叫左好多次先落單然後我地叫左第一個就走左去正當我想話 我2個人叫一個餐你就走都走唔切?無啦啦上左杯野飲 原來呀姐私下自己竟然幫我落左第一次個個餐Wt? 你同我講未到2點你得賣 我話再睇下諗下食咩 你走左去同我落餐?跟住仲想屈話個飯出左啦 想擺我枱如果你服務好d態度好d 我都算跟住我地問佢咁其實你幫我落左幾多個餐點知呢位呀姐又轉頭走鬼左佢左走右走 死都唔理我地然後幾經辛苦叫到個好似經理既人點知同呀姐一樣無禮貌 仲暗串我地咁你宜家想落咩呀又嘩 真係想即有走人 但佢又屈左杯凍檸茶放我地枱面跟住野食黎到 當然垃圾 個烏冬係噹噹最差個隻烏冬 招牌厚豬扒只係一塊普通豬扒 唔覺待吃厚 特別好味 真係呃鬼人咁樣叫特色豬扒 ….
是日大約1:30pm去食
咁我又唔係霸你兩張枱 關有無人排隊咩事
跟住另一個點餐呀姐仲好笑
個時我地都無為意
然後我地叫左第一個就走左去
正當我想話 我2個人叫一個餐你就走都走唔切?
無啦啦上左杯野飲 原來呀姐私下自己竟然幫我落左第一次個個餐
左走右走 死都唔理我地
然後幾經辛苦叫到個好似經理既人
點知同呀姐一樣無禮貌 仲暗串我地咁你宜家想落咩呀又
嘩 真係想即有走人 但佢又屈左杯凍檸茶放我地枱面
咁樣叫特色豬扒 ….