2017-02-27 331 瀏覽
再次嚟食當然有d期望!環境仍舊幾乾淨,唔會覺得好油煙,而且亦都唔算好嘈,感覺良好~好彩一早已BOOK位,唔係一定無位,有備而來係好d既坐定定後,又係好努力揀野食既時間,點點點點點後,侍應就立馬拎左隻刺身船黎,上面有齊我點既刺身~~三文魚、海膽、甜蝦、八爪魚、素鮑片、螺肉、希靈魚刺身都是我的最愛件件厚切無欺場,鮮嫩爽甜,啖啖都滋味無窮,口感飽滿。牛小排等肉類則肥瘦適宜,燒熟後香口之餘仲好有肉香,食到我同我個fd都係咁食完一片又一片~~另外我覺得燒粟米同菠蘿都好好味咩都唔使落,單係燒熟已食得出本身的清甜味道,加上又有益又有營養,食多幾件都唔怕,而且都唔係好細件,感覺好豐足喔!

好彩一早已BOOK位,唔係一定無位,有備而來係好d既
三文魚、海膽、甜蝦、八爪魚、素鮑片、螺肉、希靈魚刺身及牛小排等肉類

件件厚切無欺場,鮮嫩爽甜,啖啖都滋味無窮,口感飽滿。
燒粟米及菠蘿
另外我覺得燒粟米同菠蘿都好好味