2014-10-13 1515 瀏覽
開show前同呀q家人一齊食,晚上好多人,我地入坐後d人多到要排隊。呢度好似food court咁,cashier度點完餐佢會俾個remote既野你等餐,雖然如此,我地d餐最後都係由waiter拎過黎,唔洗行出去。我地叫左咖哩雞面,喇沙同咖哩雞飯。咖哩雞飯同面都係兩隻雞全翼,食起黎好唔方便,雞肉好淋,咖哩都有少少喇沙feel,正。佢地既飯係用黃油飯,淡淡油香,唔錯。呢個喇沙有d失望,佢係用瀨粉,唔太吸到個喇沙湯底。而咖哩雞面係用油面,吸哂湯底精華。湯底方面,呢度既喇沙好有蝦味,椰味相對較少,辣味亦較重。一開始食心入面總係覺得唔太好味,但食耐左又覺得都ok吖。個咖啡就好有趣啦,見佢咁黑古甩特,原來一早已經加入左煉奶,味道都幾有趣。不過下次我都係會去番好時食

不過下次我都係會去番好時食