2021-06-27 113 瀏覽
先唔講食物質素,講員工比人印象。星期四晚無咁旺,所以我到場時係第一個客,但講緊都7點3,果位員工出嚟應門唔戴口罩我有啲愕然,但到我坐低、朋友嚟到、到我哋想點菜,都一直唔戴係咩玩法?🙄  都7點半呢啲時間,又唔係落場時間,呢埋喺櫥房唔出嚟,原來煲煙,咁都得。已經有唔好嘅感覺,不過本住呢度多人話好食又黃店即管試下,但試過後,大概好多水份,甚至我估有買like 情況🤷‍♀️其實薯條好難整得唔好食,近年真係未食過唔好食既薯條,係即炸、係熱辣辣架,但無味架囉!🙄 黃金喎,啲咸蛋味呢?都唔好話咸蛋咁advance,咸味都無,問個店員攞鹽,佢可以答無,廚房可以無鹽架?魷魚圈外面有少少味椒鹽,推翻樓面話無鹽,都算,入面都係無味既😅牛舌就叫好啲,有返啲味,但都偏淡,乜串燒唔係好惹味架咩?😩 豚肉腐皮卷係ok 既,幾得意,有少少甜味,不過就唔多食到豚肉既味(可能因為太薄)呢個原條燒茄子,係大家既大熱門,都算ok,可能因為前面既失望,都只覺得呢款合格only,畢竟只要唔燒燶,比足夠既蒜都好難唔好食既至於呢個玉子燒...整得太耐,好實下,唔好食海鮮嚟講,因為我哋有咗經驗,叫啲辣既醬嚟食,就有味啦,中規中矩呢個虎
至於呢個玉子燒...整得太耐,好實下,唔好食
呢個虎蝦,好意思收$68/隻,又細隻,又唔好食,燒過晒龍,只係食到啲醬既味,我覺得唔新鮮,真係想叫回水!
烚菜無咩好評,個黑豚肉反而都OK,至少唔韌先
我唔食饅魚既,但朋友食咗話好食,因為就好似出面買返嚟然後拎入微波爐叮咁,收$59,你話啦
諗住嚟呢度可以啤啤佢,點知連基本生啤都可以sold out,焗住飲手工啤,我同朋友都一般般,早知叫可樂算啦

我都唔想話太片面,但我哋真係有晒誠意試咗佢哋好多樣食物,但係完全唔值呢啲價錢,非常非常之咁失望,希望提到啲好似我咁以為多人話好食既就中咗去中伏啦。
題外話/補充資料: 不過咁,都要讚返下既,當晚係同朋友慶祝生日,佢哋無收切餅費,完。
2021-06-24
生日