2022-10-26 39 瀏覽
今日食咗個好豐富嘅鐵板燒 回味無窮😋每道餸菜都好新鮮 有啲仲好有創意呢度環境幾好 價錢方面都物有所值 唔捨得去好貴嗰啲鐵板燒可以嚟呢間 質素一啲都唔會比下去!我同朋友都叫咗個$998嘅餐呢個係餐嘅頭盤之一右至左係豆腐 茄子 同雞肉刺身全部都係冷盤嚟 幾開胃個蠔係超級大隻超級肥美仲超級好食!!!好有驚喜 一隻真係唔夠喉🥹好鮮甜 一啖食落口超滿足沙律新鮮 有啲醋 幾開胃刺身份量慷慨 有蝦 toro 油甘魚同帆立貝全部都好新鮮 亦都幾厚切呢個南非鮑魚又係好有驚喜呀!勁大隻之餘又好爽口 完全唔韌側邊係新鮮海帶 面頭淋咗鰹魚湯打嘅芡 吊起咗鮑魚個味 好好食呢個深海野生白鱈魚好嫩滑 煎得外脆內軟 又有肉汁 好鮮味好好食帝王虎蝦果然好大隻!師傅咁樣切開哂煎 可以一口一口咁食 好香口隻蝦都係好新鮮嚟到主菜啦!呢個係加錢食嘅A4鹿兒島和牛卷 入面包咗金菇啲牛好鬆軟 好有牛味 好好食呀鹿兒島黑毛豬肩都好有驚喜!本身都驚會乾同韌 但擔心多咗🤣呢個係勁鬆軟同多肉汁 唔算太多脂肪位所以唔會太肥膩而且煎得啱啱好 面頭金黃色唔會太燶食到好飽叫咗少飯🤣呢個飯係櫻花蝦炒 好香口 同埋佢炒得好似飯焦咁仲可以加鰹魚湯 好味
今日食咗個好豐富嘅鐵板燒 回味無窮😋
每道餸菜都好新鮮 有啲仲好有創意

我同朋友都叫咗個$998嘅餐

呢個係餐嘅頭盤之一
右至左係豆腐 茄子 同雞肉刺身
全部都係冷盤嚟 幾開胃
個蠔係超級大隻超級肥美仲超級好食!!!
好有驚喜 一隻真係唔夠喉🥹
好鮮甜 一啖食落口超滿足
沙律新鮮 有啲醋 幾開胃
刺身份量慷慨 有蝦 toro 油甘魚同帆立貝
全部都好新鮮 亦都幾厚切
呢個南非鮑魚又係好有驚喜呀!
勁大隻之餘又好爽口 完全唔韌
帝王虎蝦果然好大隻!
師傅咁樣切開哂煎 可以一口一口咁食 好香口
隻蝦都係好新鮮嚟到主菜啦!
呢個係加錢食嘅A4鹿兒島和牛卷 入面包咗金菇
啲牛好鬆軟 好有牛味 好好食呀
鹿兒島黑毛豬肩都好有驚喜!
本身都驚會乾同韌 但擔心多咗🤣
呢個係勁鬆軟同多肉汁 唔算太多脂肪位所以唔會太肥膩