2018-11-06 77 瀏覽
日式放題食過好多間,次次感受一般,唔係食物唔夠熱就係瘋狂漏單。朋友推薦一樂 平時成日爆好難book枱,咁岩又俾我地walk in攝到枱,咁一於試試啦。食物種類乜都有。烏冬、天婦羅、串燒、蟹粥⋯連花膠都有得你食!所以岩曬我!因為我就是唔食魚生既朋友 所以平時好少食放題。Like & share Facebook, 送生蠔或即燒帆立貝一隻。我揀左香蒜焗 雖然唔係好大隻 但勝在幾鮮甜 入味。推介!炆花膠~ 配上花菇 回本之選。天婦羅🍤 食左唔少 都幾大隻 炸粉唔會太厚。雞翼試左芝麻和柚子 芝麻正呀,香脆!炒牛柳粒 食左2碟。入味 肉質幾腍 熱辣辣 即叫即炒。海膽茶碗蒸 蒸蛋都算滑 放題來說 質素不錯。講真 熟食款式多到我其實試唔曬 連即叫即炒菜、意粉都有。飲品 最欣賞有鮮榨橙汁 飲左幾杯。如果以我淨係食熟食來說 一樂都算幾多野食 幾抵食。推介呀!

推介!炆花膠~ 配上花菇 回本之選。

炒牛柳粒 食左2碟。入味 肉質幾腍 熱辣辣 即叫即炒。

海膽茶碗蒸 蒸蛋都算滑 放題來說 質素不錯。

講真 熟食款式多到我其實試唔曬 連即叫即炒菜、意粉都有。

飲品 最欣賞有鮮榨橙汁 飲左幾杯。

如果以我淨係食熟食來說 一樂都算幾多野食 幾抵食。推介呀!