餐廳: Puppuccino
資訊:

2024-02-23 241 瀏覽
坊間嘅寵物友善餐廳,大多數都係唔會focus喺食物質素,因為去嘅客人多數都醉翁之意不在酒,不過今次都有啲令我跌眼鏡同朋友帶埋狗狗周圍搵地方食嘢,今次去到將軍澳,地點有啲隔涉,但係環境好靚,好多俾寵物嘅打卡位,仲有俾寵物玩嘅真雪場。不過呢度openrice,我都係focus返食物我哋點咗兩款食物,all day breakfast 大件夾抵食,百幾蚊已經有多款食物,仲要擺盤擺得好靚另外一個菜式係安格斯漢堡,非常足料,漢堡扒唔似係現成來貨,唔知係咪自己整嘅,牛味香濃。薯條份量大,炸得外脆內軟。呢度嘅食物質素不錯,不過最開心嘅真係隔離左右都係唔同嘅狗狗,我真係又有得食,又有得玩,開心到飛起

不過呢度openrice,我都係focus返食物

Angus  beef  burger

Angus  beef  burger