2014-10-12 2551 瀏覽
呢度服務唔錯,又快手又細心。今日qq帶我食好野,佢話搵到呢度卡邦尼唔錯,一齊去試下係咪咁好味。上次揸車黎比較方便,今次行過去其實都唔遠,我地去到行左陣就食啦。因為無book位,要坐店出面,店都係細細間,出面有兩把風扇,台凳可以接受,而上面既橄欖油同黑醋瓶身都好特別。因為時間早,我地叫左兩樣野初試一下。辣雞pizza同卡邦尼。落單前佢地已經送上四件多士仔俾我地食住等。好快就上卡邦尼了!份量比出面細dd,但一樣咁夠食。汁偏向creamy,好勁cream味,唔太夠芝士味,但煙肉非常出色,勁香勁野味! 煙肉 切成大大片而非平時的細細粒等你可以食真d,good呀!PIZZA之後就上,服務生馬上幫我地換左碟,好好服務。pizza最上面係m記果隻泰式辣醬,不過配搭得唔錯,如果多番少少波菜就prefect喇!本身想叫多個course,見佢地鱸魚好正一,但坐出面始終唔係好舒服,都係留番下次。
呢度服務唔錯,又快手又細心。