將軍澳呢個區都有唔少選擇,海邊餐廳對住個海係正。夜晚終於有時會想喺啲隱蔽餐廳,想話浪漫情調一下。之前行過覺得呢間裝修幾靚,有啲掛燈又幾feel,就揀呢間。😍餐牌多嘢揀,想有唔同嘅組合都有好多可能,飲品仲有好多特別嘅選擇。餐湯揀左牛肝菌蘑菇,粒粒菇不在講,味道爆濃,絕對無hea,呢點欣賞脆炸雞件配青檸蜜糖醬,雞件整得好食,唔厚粉,點個醬好好味,唔會死甜,小小fresh🤩蟹肉露筍燴意粉配鮮蝦頭膏,啲蟹肉同蝦味爆得好勁,可以揀意大利飯或者意粉,而且份量唔少,卷極都仲有🙃炭燒厚切豬鞍扒,呢個大驚喜!勁好食,好香炭燒,令肉味好出,非常juicy!配料全部烤過,勁好味,要讚下個南瓜蓉,整得好得!😋炭燒類絕對可以encore,大推呀呢個!揀咗兩杯飲品,Sun Flower,passion fruit 非常清新,去咁啲油膩感,做vip勁抵,超大杯,而且係好濃;波蘿斑蘭葉,香味夠,味道唔會好濃👍🏻最後都係要來甜品,超好,可以要半份。Tiramisu ,自家製,口感浮浮,味道夠😆服務好好,會主動斟水,亦好有耐性介紹嘢食🙈所有熱食熱盤上👍🏻我最鍾意發掘一啲做到品質保證嘅餐廳,多過一間分店仍然做得好,係值得讚

炭燒類絕對可以encore,大推呀呢個!

波蘿斑蘭葉,香味夠,味道唔會好濃👍🏻

我最鍾意發掘一啲做到品質保證嘅餐廳,多過一間分店仍然做得好,係值得讚😝未諗食咩,不妨考慮下呢間,好有情調㗎