2023-07-29 41 瀏覽
朋友住將軍澳,所以特登揀咗呢一間在將軍澳海旁的餐廳。呢間餐廳好chill, 好適合同朋友過嚟happy hour。我地一人揀左一杯beer, 主食就叫了pizza & Lasagna share食。 Beef Lasagna味道相當濃郁, 有重重的芝士味, 牛肉碎和配合得天衣無縫,雖然份量不少,但好好味,兩人食下食下就食曬。 HALF & HALF PIZZA貪心想試多個味道 所以我地叫左兩個味。 PIzza 底是廚師即叫即打粉做的, 食得出十分新鮮! 上菜是香噴噴熱辣辣的👍由於我哋都是芝士迷, 所以叫了一個芝士四重奏! 味道相當濃郁, 大滿足!而signature 的配料很豐富,除了有蔬菜、肉、還有海鮮~ 環境好闊落,聽住好chill 既音樂 飲下啤酒同朋友傾計, 對面還有動物公園 間中有小毛孩行過, 食飽飽再吹下海風! 真是人生一簡單美好既享受!

Beef Lasagna

HALF & HALF PIZZA
貪心想試多個味道 所以我地叫左兩個味。