2023-10-06 65 瀏覽
新都城2期呢邊好方便,無論係購物還是街市買嘢都可以一次過搞掂~☺️我倆行下行下搵到呢間韓國美食,決定入去撐枱腳😋啱啱呢2個月開學前後都非常忙碌⋯⋯去到宜家終於有時間同爸爸拍拖2人世界🥰想食d特別d的 唔想再食茶記😌韓國美食例牌會有個前菜開胃望下個餐牌其實都好多嘢食!值得留意的是這裡有2個優惠是限將軍澳分店😎1 消費可儲分後再換小食2 有三款食品,只限將軍澳分店有得食睇見個Menu就忍不住口水流🤤我哋叫咗嘢食後,在等待食物的時間,環顧店舖嘅裝修非常之懷舊復古,感覺係舒適、想慢活細嚼人生的感覺😆眨吓眼食物全上枱🫣 上菜速度值得欣賞我家小孩超級愛這個😋 最喜歡有肉有蔬菜,加埋紫菜食得健康,而且牛肉真係好鮮味去親韓國舖頭就好想試呢個牛肉撈飯加埋飯焦真係好香口😍配料好足!喺呢一間個飯焦好出色👍呢度係半份 $118最開心係佢可以揀全部都係雞翼😍芝士一啲都冇偷工減料 雞翼非常之脆口入味Cheese控千祈唔好錯過🤗認真!當我食完甘飽肚嘅嘢食之後飲返啖呢個湯真係令我好舒暢🤭 辣辣地又開胃喎😋
我倆行下行下搵到呢間韓國美食,決定入去撐枱腳😋
啱啱呢2個月開學前後都非常忙碌⋯⋯
去到宜家終於有時間同爸爸拍拖2人世界🥰
想食d特別d的 唔想再食茶記😌

韓國美食例牌會有個前菜開胃

望下個餐牌其實都好多嘢食!
值得留意的是這裡有2個優惠是限將軍澳分店😎
1 消費可儲分後再換小食