💟芒果西米露💟 香濃新鮮嘅芒果同滑潤西米完美融合💫,飲落口都係艷陽夏日嘅味道,開胃又消暑。💟8小時慢磨芝麻糊💟 實在係人間美味! 濃濃嘅芝麻香氣飄揚口中,軟滑口感給人回味無窮。對芝麻糊愛好者,呢個「黑色誘惑」唔係你抗拒得啲😏。💟熱抹茶拿鐵💟 香濃嘅抹茶氣味,配以滑順嘅奶泡,讓人一飲忘陣,好象瞬間置身日本咁。這杯抹茶拿鐵,者實甜而非膩,值得一試。💟凍美式咖啡💟 濃香嘅咖啡味和清脆嘅冰塊完美結合,係炎炎夏日裡,最好嘅消暑選擇!一喝就會令人過癮。 凍美式咖啡帶黎的清新感受,肯定你會欲罷不能!🔸 環境:9/10🔸食物質素:9/10🔸服務:8.5/10🔸overall rating:9/10研香小店閒逸舒服嘅環境同好食嘅糖水,兼有簡單而風格十足嘅設計,都令我出奇地感到滿意。咁香口嘅糖水飲品盡在其中,實在太好了👍。總括黎講,去研香小店飲一杯糖水,享受一頓美食,你都會覺得過癮啦!
💟芒果西米露💟
💟8小時慢磨芝麻糊💟