<熊星人🐻必去打卡📷>餐廳入面全部都係有關熊嘅公仔呀,畫呀之類嘅staff仲專登拎個公仔俾我哋影相📸️黑松露蟹籽帶子黄金意大利飯2/10呢道黑松露蟹籽帶子黃金意大利飯有啲失敗。帶子同飯嘅熟度過火👿,有啲乾柴感,令到食物乾身同無咩汁感。而且帶子亦有啲腥味。總結,我只能夠捉到一啲帶子嘅腥味😖,呢個真係令我覺得唔太好。小鐵板一口牛8/10呢個牛喺呢間餐廳,我唯一覺得OK嘅。每一口都好嫩又多汁。牛肉係用特製嘅醬汁醃過,而且佢地喺鐵板度煮,令到牛肉可以保持住原汁原味同埋鎖住啲肉汁。唯一嘅缺點係份量有啲少,可能唔夠飽肚。呢個價錢嚟講,CP值都算高👍🏻芝士焗忌廉菠菜龍利飯2/10佢嘅汁料冇咩味道,魚肉無咩味道,幾乎無法品嚐到魚本身嘅鮮美🫠。加埋配搭嘅粟米係罐頭粟米🫣自家製心太軟7/10佢嘅外層酥脆金黃,入口即化,就係普通嘅心太軟,冇咩特別突出,但係唔會難食。
<熊星人🐻必去打卡📷>

餐廳入面全部都係有關熊嘅公仔呀,畫呀之類嘅
staff仲專登拎個公仔俾我哋影相📸️
黑松露蟹籽帶子黄金意大利飯