2022-07-19 36 瀏覽
初嘗生酮火鍋❤️❤️ 打邊爐都可以健康地打?渝味曉宇有新搞作,想健康飲食或者減肥嘅,或者生酮嘅朋友,可以試吓佢哋嘅生酮火鍋,我哋就揀咗個養生花膠雞鍋,材料非常之豐富,除咗有大量雞之外仲有好多花膠,名副其實嘅真材實料。 另外因為鍾意食辣所以都叫咗個重慶辣鴛鴦鍋,小辣都已經辣到飛起,鍾意食辣嘅一定要試。一開始叫啲蔬菜類打下底先,話曬特登過嚟體驗生酮火鍋,本身見裝修都幾靚以為價錢都比較貴,但係都幾合理喎,海帶$28 海帶頭 $28 大刀筍片 $28 蔬菜類一般都係$28 特別推介 大刀筍片 $28 ,大刀顧名思義切得大大塊,食落比較爽口,口感👍🏻另外都叫咗海帶$28 海帶頭 $28 ,爽爽脆脆,無論放咗去花膠雞鍋定係麻辣火鍋,都非常之夾。重頭戲叫咗重慶炸酥肉 半份 $38,值得一讚即叫即炸,半肥瘦豬肉 ,炸得啱啱好,即刻食又得放落去打邊爐又得。食得辣辣地咁梗係要叫杯嘢飲,估唔到嘢飲都有生酮系列,生酮雜莓梳打 &青檸梳打 $48 ,非常之解辣,前者酸酸甜甜,後者爽。另外小朋友口味嘅我就最鍾意叫魚蛋,滑類既野,鮮蝦滑 ,重蝦味,彈牙,松露墨魚滑 ,好香黑松露味,仲有豬肉貢菜滑 ,食咗咁多我哋都飽飽
初嘗生酮火鍋❤️❤️ 打邊爐都可以健康地打?

海帶$28 海帶頭 $28 大刀筍片 $28
蔬菜類一般都係$28

食咗咁多我哋都飽飽地,黎個結尾叫個主食先,生酮有咩主食可以食?第一次聽呀!海帶麵$38 ,食落都有啲似薯粉,冇咁煙in ,比較爽口,都幾特別。