2017-09-05 249 瀏覽
之前係沙田個間食過覺得幾好吾錯。前兩日去開新都城,見呢度有分店,就介紹屋企人一齊黎食。明太子海鮮意粉真係好好食 👍👍👍 就算我地放左一段時間先食都仲係好食。茄子牛肉飯,我吾食牛,所以無試。兒甥就話濃味左少少。帶子蟹棒pizza 一般。食完意粉到個飯同pizza 等左成大半個鐘。人地隔離枱遲過我地落order 起碼10分鐘,但啲野食早過我地到晒,仲要差吾多食晒,我地個pizza 先到。我前後追過order 3次,第一次追問個waiter 係trainee,只係覆我整緊,無講等幾耐。第二次個waiter 應該資深啲,佢問完廚房,跟住覆我3分鐘。但5分鐘都未見有,我再追問第二個。睇佢地個場,當時根本就吾忙。好肯定佢地係漏左單囉!個pizza 黎到嘅時候吾係熱,好明顯吾係我追完即刻整啦!咁即係吾知放左幾耐!!!😑
茄子牛肉飯,我吾食牛,所以無試。兒甥就話濃味左少少。
帶子蟹棒pizza 一般。

食完意粉到個飯同pizza 等左成大半個鐘。
2017-09-03
  • 明太子醬海鮮意粉