2023-06-07 122 瀏覽
呢間糖水舗真係求求其其,是是但但,落單嘅時候並唔係特別繁忙,而且我都只係叫咗一碗簡單嘅糖水,都可以煮錯,真係無嘢講。明明叫咗原裝嘅腐竹白果薏米綜合糖水,即係有小丸子、珍珠同芋圓。點知拎到返屋企一打開見到大大隻雞蛋係度就知中晒伏。直接叫menu有嘅item都可以比錯,錢就識得收足,收足綜合糖水嘅價錢,貨就比便宜$8嘅腐竹雞蛋糖水。個盒唔係透明嘅,抽到返屋企先知中伏😡 諗住打個電話去反映吓又無人接,咁唯有上嚟寫個負評,先見到其他review都有差唔多經歷。原來間店長期唔老實係慣犯,奉勸大家千祈唔好幫襯。淨係叫咗一碗腐竹綜合糖水都可以比錯,錢就識得收足,貨就比平$8嘅腐竹雞蛋糖水。個盒唔係透明嘅,抽到返屋企先知中伏😡 上嚟寫負評見到其他review,先知道原來係慣犯。奉勸大家千祈唔好幫襯。

原來間店長期唔老實係慣犯,奉勸大家千祈唔好幫襯。

奉勸大家千祈唔好幫襯。