小野人

KOKA
2023-12-12 546 瀏覽
同朋友喺調景嶺體育館打完羽毛球,朋友話想食燒烤,咁我就諗起呢間小野人,如果喺調景嶺行過去就大約15分鐘,舖頭位置有啲遠,但係為咗食好嘢,行遠少少冇乜所謂,其實之前都食過,今次朋友話想食咁就帶佢試吓啦,落單方面,佢哋就係用自助落單,所以唔使怕落錯,同埋佢哋上嘅速度都好快,食物質素方面呢,食物嘅溫度都仲係保持得好高水準,佢哋最細心嘅地方就係會用一個熱嘅爐,幫你暖住啲串燒,唔駛怕啲串燒凍咗唔好食,同埋呢度抽風都做得唔太差,唔會好大煙.鋪頭主打川式串燒,串燒真係燒得唔錯,而每串份量都唔算太多,而我自己就推介金針菇牛五花卷和香蔥豚肉卷。香蔥豚肉卷就喺將香蔥和嫩豚肉卷放埋一齊烤到外酥內嫩,口感豐富,而金針菇牛五花卷就喺將金針菇同埋嫩牛五花肉卷放埋一齊,經過烤製後呢,肉質鮮嫩多汁,而金針菇同肉質的鮮美完美組合.同埋店舖嘅擺位,都令到人坐得幾舒服,唔會好大擠迫,但係就要早啲去攞位,如果唔係晏咗就會好多人.

芝士蒜蓉烤茄子
芝士烤生蠔