二訪小神燈✌🏻話說爸爸話想食蟹,我話不如近近地去返小神燈食啦🤣呢度平日都好多人,大約都坐左七成滿,今日竟然比我地坐到電車包廂,好開心呀🥰值得一讚呢度啲餐前小食真係幾好味,藥膳鳳爪好入味👍🏻🦀糯米炒膏蟹大大煲,好足料😍今次呢隻膏蟹都係好大隻,啲蟹膏多到不得了,配埋個糯米飯真係好好味,差唔多啖啖飯都食到蟹膏,正呀!🐷奇趣脆皮豬手隻豬手好大隻,炸到卜卜脆,上枱果陣已經聞到好香!而且有芥末醬同埋甜辣醬配埋一齊食,好惹味呀😋小朋友好鍾意食個豬皮,因為真係超脆呀!🐔腿茸菜膽雞隻雞煮得好嫩滑,一啲都唔老,上面配埋火腿肉,為呢道菜添色不少,食落好咸香,好有風味💕🐚辣酒煮花螺呢個辣酒煮花螺真係好辣好重酒味!真係正到無得頂😍而且呢呢煲入面都有好多隻花螺,好入味!抵食👍🏻值得一提既係呢度啲店員都好友善,好有街坊人情味🥰下次會再嚟試下啲點心。推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

🦀糯米炒膏蟹

🐷奇趣脆皮豬手