2008-01-22 2 瀏覽
19-1-2008同honey & 佢媽咪去新都城買野~見肚餓就食埋dinner先走~行左幾間都唔啱心水..結果行左過黎一期呢邊..一黎到..點解唔同晒樣既..以前我&honey成日同屋企人黎食lunch~相信依家應該係轉左老闆~所以裝左修~連名都改埋~叫左4樣野~羌沖魚雲煲($48): 佢好似係叫客飯..不過好得意..叫小菜係係飯跟~要另加$6先有白飯同另湯!我地冇加到..個味都ok~份量都足~不過略嫌唔夠沖香~豆腐火腩飯($30): 個飯都叫ok大碟~一貫茶餐廳味道~不過不失!雲南米線<肥牛+雲ton(小辣)> ($25): 碗野一上枱都幾吸引~因為ok大碗~小辣已經幾辣下..不過佢既辣好明顯只係落左辣椒油落去..只得辣而不香.幸好肥牛灼得唔太老..但有一舊竟然係根~食唔到!雲ton都ok大粒~不過唔夠彈牙!炸兩($16): 見好耐冇食所以叫..腸粉普普通通~不太淋但未叫好好~反而包住既油炸鬼就好脆~應該係包之前番炸過~都叫ok既.3個人食左$119~唔叫平~唔叫貴~味道就不過不失啦!下次都係試下其他餐廳~
19-1-2008
同honey & 佢媽咪去新都城買野~
見肚餓就食埋dinner先走~
行左幾間都唔啱心水..
結果行左過黎一期呢邊..
一黎到..
點解唔同晒樣既..
以前我&honey成日同屋企人黎食lunch~
相信依家應該係轉左老闆~所以裝左修~
連名都改埋~
叫左4樣野~
個味都ok~份量都足~不過略嫌唔夠沖香~
3個人食左$119~
唔叫平~唔叫貴~
味道就不過不失啦!
下次都係試下其他餐廳~