日去東港城行陣, 依間食日式定食, 仲有自助沙律吧唔錯喎! 睇落幾吸引吓, 入座比左張卡位, 但係廚房出入位, 油煙味幾大, 檯面有QR CODE自己落單,叫左餐就去攞野飲,有果汁, 有茶類! 有罐裝仲有兩款甜品同自助沙律攞左小小沙律個蕃茄紫洋蔥幾好食, 配埋粟米口感好新鮮嚟左油甘魚同吞拿魚刺身, 計落要13蚊件. 油甘魚好重如脂味, 冇渣入口即溶, 吞拿魚好濃魚香味, 冇根冇渣好新鮮, 食得過我叫嘅燒牛定食到左, 安格斯小排同牛柳粒各有5件, 睇落幾新鮮, 都有小小根, 個麵豉湯幾夠味. 仲有兩個前菜漬物個網紋靚唔靚? 兩款牛都幾淋冇乜根, 牛味濃幾好食珍尼叫左最愛嘅 Sukiyaki, 都有好多野食望落個鹿兒島和牛都好靚,  油脂分報幾平均, 大約有6片. 個蔬菜盤都有唔小新鮮蔬果依個係雞湯啫哩加上甜豉油嘅壽喜燒湯仲有隻溫泉蛋同蒟蒻小食朋友要個自選五品料理, 賣相幾吸引, 味道口感係點就唔知啦, 等你來試試啦最後攞左甜品, 經過珍尼試食, 兩樣都好食, Tiramisù特別要多兩件, 必食. 埋單平均唔駛兩舊水都幾唔錯. 大家行開可以一試
有果汁, 有茶類! 有罐裝
仲有兩款甜品同自助沙律
攞左小小沙律個蕃茄紫洋蔥幾好食, 配埋粟米口感好新鮮
個網紋靚唔靚? 兩款牛都幾淋冇乜根, 牛味濃幾好食
珍尼叫左最愛嘅 Sukiyaki, 都有好多野食
依個係雞湯啫哩加上甜豉油嘅壽喜燒湯
仲有隻溫泉蛋同蒟蒻小食