2023-03-04 395 瀏覽
如果冇記錯,應該係香港首間分店?呢個名一睇已熟口熟面,先前台北旅行曾經bookmark 過要去,但你知道架啦,旅行嘅野,計劃趕不上變化,最後我係冇食到。 估唔到竟然係度可以開左間鋪(通常第一間一定揀旺區尖沙咀或者旺角),真係好開心,都算方便我,點知開舖頭一星期。真係lunch time九萬七千人, 而家會好咗啲,不過我都係避開食飯繁忙時間去了。估唔到我叫左個Basic 都唔錯,開頭仲好驚台灣吐司,會係整到個麵包好硬,重點係一定係個醬汁, 一食就好有台灣既感覺(甜),女仔一定鍾意。唔知佢係咪為左保持品質,冇得打電話或者whats app預先落訂. 另今次叫了香芋鮮奶,香芋真係好足料, 其實我已經叫左小冰,但係都真係好似傳聞中咁好多冰,下次我會試下熱飲。其實舖頭有位坐,不過唔太見有人坐,多數外賣。
如果冇記錯,應該係香港首間分店

其實舖頭有位坐,不過唔太見有人坐,多數外賣。
外賣自取