太子好多小店,可以話係探索新餐廳嘅聖地🤭今次呢間餐廳係行行吓朋友覺得裝修幾靚,於是入咗嚟!行文青風格,簡潔好舒服,仲有小黃燈增添小溫馨嘅感覺🥰香煎虎蝦龍蝦汁意粉🦞超級好味!意粉沾滿龍蝦汁,味道啱啱好,唔會太咸太濃,仲有大大隻虎蝦😍(雖然隻蝦俾啲草遮住咗😂)好好味!唔怪得話係招牌!真係有原因!明太子忌廉蟹肉意粉🦀好多嘅明太子好開心呀!忌廉好creamy完全掛到上意粉😆好欣賞呢度嘅意粉唔會煮淋晒,係有啲煙韌口感😋黑松露蘑菇意粉🍴好Creamy,而且菇都好有香味!不過相對上面兩款意粉呢,味道層次冇咁多🫣蕃茄芝士肉醬薯條🍟整體薯條都脆口😌雖然有啲薯條浸淋咗,但係肉醬好加分,味道適中,唔會太鹹,芝士都做到拉絲嘅效果😍脆炸墨魚粒粒🐙正正常常,雖然炸得有啲啲過火,但係墨魚好彈牙🥰好味!總括而言,呢間餐廳值得一試啊!只係位有少少窄,不論餐廳嘅裝修、嘢食質素都唔錯😋

香煎虎蝦龍蝦汁意粉🦞

明太子忌廉蟹肉意粉🦀

黑松露蘑菇意粉🍴

蕃茄芝士肉醬薯條🍟

脆炸墨魚粒粒🐙
正正常常,雖然炸得有啲啲過火,但係墨魚好彈牙🥰好味!