2021-09-18 23 瀏覽
我好少係openrice寫食評,呢間酒吧真係唔可以唔比個好評佢。今日特別想搵個地方靜靜地飲野,本來叫左個朋友諗住出黎飲下野傾下計,最後都係得我一個😂由於我放工已經係9點半仲要港島區,基本上都冇乜餐廳或者酒吧會有野食,咁岩比我搵到呢間西班牙酒吧,有主食之餘又可以過下酒癮,正!因為今日星期五,我去到既時候已經全場爆滿咁濟,係酒吧外面同個靚女吹水吹左十分鐘,終於入得啦。一入去就叫左杯blue diamond, 其實睇食評果陣啲人話酒味唔係好重同埋有荔枝味,易入口好岩女仔飲,所以一黎到就已經有目標地嗌左黎飲然後嗌左個黑松露醬炒野菌,聽講呢個都係必食,但係我覺得唔係想像中咁好,黑松露味係重既,但係唔夠味。另外加左個啤酒燴牛面肉,肉質好稔,配埋個汁食真係幾好食。呢間酒吧可以encore我下次想飲野都會選擇黎呢間度飲題外話:企門口果位靚女都好nice, 多謝佢明明做緊野都陪我吹水,一邊叫人入去飲酒一邊仲要應酬我

另外加左個啤酒燴牛面肉,肉質好稔,配埋個汁食真係幾好食。
呢間酒吧可以encore
我下次想飲野都會選擇黎呢間度飲

Blue  diamond
2021-09-17
$450 (宵夜)
Blue  diamond