2023-10-24 59 瀏覽
《Channel 3 Tapas Bar & Restaurant (太子)》西班牙就未去過,聽朋友介紹呢間西班牙酒吧餐廳食物同氣氛都唔錯,又真係幾好喎😊🐟煙三文魚忌廉芝士波作為一個芝士控面對住呢款小食係完全被佢吸引住,忌廉同芝士好易令人覺得有膩嘅感覺,但煙三文魚可以輕輕調和一下,呢個配搭幾有趣🐚白酒忌廉煮青口青口肉質鮮甜,配埋白酒酸酸地好開胃,如果有多幾隻就perfect😋🦀西班牙香煎蟹餅蟹餅食得出係剛剛炸起,完全無油淋淋嘅感覺,一種蟹餅有齊彈牙、脆脆同埋一絲絲蟹肉嘅口感👍🏻🐮牛肉他他配香脆鍋巴他他用左嫩滑無筋無渣嘅牛肉配埋甜甜地嘅調味,鍋巴煎到脆卜卜兩樣口感混埋一齊好夾🍕蘑菇帕爾瑪火腿自家手打薄餅手打pizza做到餅底非常薄而又夠哂香脆,火腿鹹度適中配埋個餅底啱啱好,上到枱仲夠熱辣辣有芝士拉絲😍如果你都想試下呢間性價比高氣氛又好啲酒吧西餐廳,記得bookmark定呢間餐廳,約埋三五知己一齊嚟試下👨‍👨‍👧‍👦 #channel3tapasbarandrestaurant #princeedward #pizza #tatabeef #mussel #crabcakes #wine

🐟煙三文魚忌廉芝士波

🐚白酒忌廉煮青口

🦀西班牙香煎蟹餅

🐮牛肉他他配香脆鍋巴

🍕蘑菇帕爾瑪火腿自家手打薄餅

#channel3tapasbarandrestaurant #princeedward #pizza #tatabeef #mussel #crabcakes #wine #alcohol #drinksanddine #hkfood #drinks #hkfoodblogger #hkfoodie #foodblogger #hk #hkig #hkigers #hkfoodblog #hkfoodstagram

煙三文魚忌廉芝士波
白酒忌廉煮青口