2019-07-14 468 瀏覽
有時平日真係好需要relax一下,於是放工就去咗太子,因為我知道太子後面有好多間酒吧可以坐下傾下計😍今次就去咗一間西班牙酒吧🤗 原來呢間除咗係酒吧之外,仲係一間西班牙餐廳❤️ 坐底咗就即時送上Nut😌 西班牙餐廳就梗係有三角形薯片+餐廳自制醬汁☺️ 酸酸甜甜好開胃😋慢慢食慢慢叫❤️首先叫個Channel 3 公司沙律😊 沙律菜都幾新鮮,最緊要係有餐廳自家醋😍有少少藍莓味💓西班牙小食併盤前菜,配酒一流👍辣腸片比較鹹配啤酒真係一絕😍蕃薯條比較健康,但可以再脆一點另外兩個波波初初以為係薯仔波波,點知一個係煙三文魚包水牛芝士💋另一個係炸芝士波波💓💓💓 愛芝士就一定要試下👍蘑菇帕爾馬火腿PizzaPizza唔算厚,芝士配蘑菇再加帕爾馬火腿不過不失😊慢煮芝士菠菜雞肉卷因為係慢煮關係,所以雞肉仍然保留肉汁🥰而且雞肉卷都比較大件😁 其實都好飽肚啖啖肉😇餐廳燈光少少暗,令人有一種舒服嘅感覺🥰雖然係酒吧,但一啲都唔嘈吵👍傾計好去處😎

首先叫個Channel 3 公司沙律😊
沙律菜都幾新鮮,最緊要係有餐廳自家醋😍有少少藍莓味💓

西班牙小食併盤前菜,配酒一流👍
辣腸片比較鹹配啤酒真係一絕😍
蕃薯條比較健康,但可以再脆一點

蘑菇帕爾馬火腿Pizza
Pizza唔算厚,芝士配蘑菇再加帕爾馬火腿不過不失😊

慢煮芝士菠菜雞肉卷

2019-07-08