2017-10-15 663 瀏覽
3點半大圍上完堂,諗緊大圍食完Tea先出旺角定出旺角食……有選擇困難症嘅我,如果係大圍邊行邊諗,一定諗到天黑都未諗到 😂 最後決定出旺角先之但係,出到旺角,個腦都係塞住左 😅望下錶,約左人5點,算啦!都係求其買個包食算 🙈往大球場方向行,經過超群,裡裡外外都見啲人係度排隊。我呢啲受人群影響心理嘅人,梗係走左入去……本身中意食糯米糍同🍓🍓🍓嘅我,見到竟然有🍓大福,緊係吾會錯過啦!😋 然後又見個個都買雞蛋仔,所以我又買左 😅🍓大福~煙煙un un, 好香🍓,吾太甜,有半粒🍓係入面。好味到想即刻再食多個(誇張😂)雞蛋仔~以為咁多人排隊等,會好食或者有咩咁特別。失望~吾覺有蛋味,吾係外脆內軟,仲要$17。雞蛋仔呢啲小食,似乎都係小食店整得比較好食&有濃濃嘅蛋香味。
之但係,出到旺角,個腦都係塞住左 😅
望下錶,約左人5點,算啦!都係求其買個包食算 🙈
然後又見個個都買雞蛋仔,所以我又買左 😅

2017-10-14
15 分鐘 (外賣自取)
  • 🍓大福