之前喺長沙灣嗰邊食過蘇山雞飯呢間餐廳,估唔到依家喺太子都開咗分店,太子間分店裝修好靚,食物質素同長沙灣分店一樣,抵食又好味🥰-豐盛海南雞飯(半隻) 呢個算係一個套餐,包埋飯同埋湯,海南雞嘅雞肉都係好嫩滑,encore多碟都肯啊🥹🥹今次仲特登order左隻滷蛋食🥚 正😎-Susan豬手飯 雖然係下午茶嘅份量,不過份量都夠晒一個人食,豬手醃得好入味,肉又夠曬肥美,真係見到都流口水🤤-脆炸鳳尾蝦春卷🦐 春卷咬落卜卜脆,而且感覺唔會好油膩,適合同朋友分享食👍🏻👍🏻-鮮油咖央多士🧈🍞 又係最邪惡嘅甜品😈次次黎都係必點既食物,厚厚嘅牛油配埋煉奶,真係大滿足😍下午茶餐會包兩杯飲品,今次order左凍檸茶🍋同凍椰奶🥥椰奶味道清甜,解渴🤩

-豐盛海南雞飯(半隻)

-Susan豬手飯

-脆炸鳳尾蝦春卷🦐